Veterán autók bérlése > VETERÁN AUTÓ témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Veterán autók bérlése > 11 weboldal. Kategória leírása: Veterán autók bérlése, bérbeadása, kölcsönzési lehetőségek.
Szponzorált linkek
DreamCars Collection - Bérelhető autók
http://www.alomautokiallitas.hu/?a=berles

'55 Cadillac eldorado - '58 Ford Fairlaine 500 Skyliner - '58 Ford Thunderbird - '59 Cadillac DeVille Coupe - '74 Cadillac Fleetwood Eldorado - '76 Rolls Royce Corniche ...

DreamCars Collection - Bérelhető autók
OldRent Veteránautó Kft.
http://www.oldrent.hu/

OldRent Veteránautó Kft. - Oldtimer bérlés különleges alkalmakra ...

OldRent Veteránautó Kft.
SPECIAL CARS- veterán és amerikai autók ill. hintók bérbe adása
http://www.specialcars.hu

Nálunk közel 50 féle autócsodából választhat! Esküvői autók, céges rendezvényekre, filmforgatásra, városnézésre, reptéri transzferre, vagy bármilyen különleges alkalomra bérelhetőek autóink - elérhető áron. Minden esetben sofőrt biztosítunk.

SPECIAL CARS- veterán és amerikai autók ill. hintók bérbe adása
Béreljen eleganciát!
http://www.eskuvoiauto.hu/

Tegye emlékezetessé az Ön, a társa, a rokona, a barátja, vagy az ismerőse számára fontos eseményeket! Autózzon a sofőrrel bérelhető Rolls-Royce luxusautóval!

Béreljen eleganciát!
1960 Cadillac Series 62 convertible
http://www.gportal.hu/portal/silverv8/

Van lehetőség bérbevenni az autómat, de csak esküvőre, fotózásra, filmezésre. Kizárólag sofőrrel együtt, és legalább 3 óra időtartamra. Tel.: 06-20-3190966.

1960 Cadillac Series 62 convertible
Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
http://www.eskuvoikocsi.hu/

Különleges élményben lehet része annak, aki veterán menyasszonyi autóval akarja emlékezetessé tenni élete kimagasló eseményét. Igazi látványelem egy korabeli veterán autó, mely végig kíséri az esküvő napját. Gyakran több év után is felemlegetik a vendégek. Az esküvői képeken is nagyszerű kiegészítője az ifjú párnak. Nem igazán lehet átadni azt az érzést, amikor egy veterán autó begurult egy olyan polgármesteri hivatal elé, ahol torlódás miatt, már ott várakozott egy S Mercedes, egy Audi A8, egy Nissan Murano és egy strech limuzin. A többi esküvő vendégei is odasereglettek megnézni azt az ifjú párt, amelyik a veterán esküvői kocsival érkezett. Vajon miért? :) Panther De Ville - Szörnyella De Frász autója (59 példány készült belőle), Ford T-modell - a XX. század autója, Ford Mustang cabrio - az amerikai legenda, BMW 501 - az első nagy autó a háború után, Jaguár XJ Executive - a guruló nappali

Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
Öreg autó! Nem vén autó!
http://www.eskuvoikocsi.hu/

Különleges élményben lehet része annak, aki veterán menyasszonyi autóval akarja emlékezetessé tenni élete kimagasló eseményét. Igazi látványelem egy korabeli veterán autó, mely végig kíséri az esküvő napját. Gyakran több év után is felemlegetik a vendégek. Az esküvői képeken is nagyszerű kiegészítője az ifjú párnak.

Öreg autó! Nem vén autó!
CubaFiesta - Veteránautó bérlés Kubában
http://www.cubafiesta.hu/?page=13

Országjáró kirándulás, városlátogatás, vidéki túra Kubában, autóbérlés nélkül? Igen nehéz feladat. Ezért, már a nyaralás megtervezésekor béreljen járművet, hogy az utazás alatt ne kelljen rögtönözni! Személyautó, családi autó, terepjáró, veterán autó bérlés!

CubaFiesta - Veteránautó bérlés Kubában
Oldtimer autóbérlés
http://www.oldtimer-autoberles.hu/

Cégünk által restaurált autók bérelhetőek akár esküvőre akár filmforgatásra vagy egyéb rendezvényekre. Nyitott és zárt utastérrel rendelkező, 1937-39-as évjáratú autók közül válogathat.. Autóink mellé saját gépkocsivezetőt adunk melyért külön díjazást nem kérünk. Tegye emlékezetessé rendezvényét oldtimer autóinkkal.

Oldtimer autóbérlés
Veterán autó bérlés, kölcsönzés
http://www.veteranpark.hu/oldtimer/Veterán_autó_bérlés-kölcsönzés

Veterán autó bérlés, kölcsönzés Tegye emlékezetessé a meghatározó pillanatokat, béreljen veterán autót, több mint 70 csodálatosan felújított modell közül választhat. A VeteránPark Magyarország legnagyobb veterán autó választékát kínálja. 70 veterán autó kölcsönözhető esküvőre, legény- vagy leánybúcsúra, születésnapra, házassági évfordulóra, városnézésre, filmekhez, reklámokhoz, bálokra, ballagásra, vagy ha egyszerűen csak elegánsan akar megjelenni!

Veterán autó bérlés, kölcsönzés
RentEasy.hu - Oldtimer
http://renteasy.hu/berles_2.php?from=&to=&location=B%C3%A1rhol&type=Oldtimer

Portálunk azért jött létre, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, munkáját, akiknek szükségük van valamilyen jármű bérlésére magáncélból, vagy egy adott munkafeladat céljából. Kínálatunkban megtalálhatók többek közt: személyautók, teherautók és kisteherautók, oldtimerek, buszok és kisbuszok, limuzinok, munkagépek, lakóautók, valamint légi és vízi járművek.

RentEasy.hu - Oldtimer
Hirdetések
Oldal leírása
veteranauto.wyw.hu: Veterán autó katalógus: Oldsmobilok, veterán autók kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 159 válogatott veterán autók témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 159 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35521