Restaurálás, felújítás Magyarországon > VETERÁN AUTÓ témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Restaurálás, felújítás Magyarországon > 10 weboldal. Kategória leírása: Veterán autók restaurálásával, felújításával foglalkozó magyar cégek. Restaurált oldsmobilok.

veteranauto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Veteránautók restaurálása - KSI Kft.
Veteránautók restaurálása - KSI Kft.
http://www.ksikft.hu/

KSI Kft. 2600 Vác, Mikszáth u. 4. Tel.: 06-30/9110-999, 06-20/9888-004

www.ksikft.hu
Kárpit Szerviz - Kárpitos - Budapest
Kárpit Szerviz - Kárpitos - Budapest
http://www.karpitszerviz.hu

KÁRPITOZÁS A-Zig - Bp - KÁRPITOS - Autó, bútor, Hajó, motorülés, Quad, kárpitozás, restaurálás, bőrrel is. Gyári ülésfűtés beszerelés, kormánybőrözés igény szerint. Nagy bőr és szövet választék, ingyenes szaktanácsadás, bőrbútorok szakszerű javítása, festése. Antik modern és styl restaurálása és felújítása asztalos munkával. Igény szerinti szállítással. Elérhetőség, bővebb információ: 06309218349 www.karpitszerviz.hu

www.karpitszerviz.hu
Katona Kálmán autókárpitos
Katona Kálmán autókárpitos
http://www.autokarpitos.hu/

Oldtimer teljes körű és részleges restaurálás. Nemes fa burkolat, teljes körű felújítás, pótlás, lakkozás. Intarzia javítás is. Fa kormány készítés, műanyag kormány átalakítás is. Fa-bőr kormány. Ezek javítása. Bőr ülés készítés, javítás igény szerint ...

www.autokarpitos.hu
Mustang
Mustang
http://www.mustang-shelby-eleanor.com/mustang.php

Mustangok felújítása, bérbeadása, eladása.

www.mustang-shelby-eleanor.com
Acélradír a rozsdának!
Acélradír a rozsdának!
http://acelradir.mlap.hu/

Vállaljuk veterán autók, motorok, teherautók homokszórását Veszprém megyei, városlődi kisüzemünkben, az ország egész területéről, a szállításban segíteni tudunk. Blokkok gyönygyözését, amerikai autók öntött gumi spoilereinek felülettisztítását is megoldjuk. Gyors, pontos, megbízható felülettisztító csapat.

acelradir.mlap.hu
Fertan rozsda átalakító, korrózió elleni védelem
Fertan rozsda átalakító, korrózió elleni védelem
http://www.fertan.hu

A Fertan egy olyan szabadalmazott termék, amely porrá alakítja a rozsdát és egy fekete fémfelületet hagy maga után. Viszont nem hagy maga után savas felületet, és nem fedi be a rozsdát szárazfilm réteggel. Egyszerűen átalakítja egy semleges porrá, és ezt leválasztja a felületről. A tiszta fémfelületet lefedi és egy rátapadt filmréteggel védi meg a felületet a korrózió további támadásaitól. A Fertan-nak kettős hatása van: a rozsda feloldásához kapcsolódik egy alapozó réteg kialakulása. A felületen egy ferro-tannin összetételű oldhatatlan réteget alakít ki.

www.fertan.hu
Autókárpitozás
Autókárpitozás
http://www.edax.hu/haraszti

Autó, veteránautó és hajókárpitozás a Velencei-tó partján! Telefon:06-22-470-808 06-20-326-2371 Email: htamas54@gmail.com www.edax.hu/haraszti

www.edax.hu
Aktív Kárpitos Kft. - Autókárpitozás
Aktív Kárpitos Kft. - Autókárpitozás
http://autokarpitozas-javitas.hu

Szakterületünk bőr autó- és motorkárpitok javítása. Azon belül váltógomb, váltóharang készítése, bőrülések javítása illetve utólagos készítése, ülésfűtés cseréje, vagy utólagos beépítése elektromos bekötéssel, csomagtér és tető kárpitozása. Autókárpitos munkák mellett készséggel vállaljuk hajók, yachtok, veterán járművek kárpit javítását, cseréjét és felújítását. Budapesten helyszíni kiszállással is. Ajtó kárpit javítása, felújítása. Sima textil ülés javítása, bőrüléssé alakítása, autóülés bőrözés. Kiszakadt vagy kopott bőrkárpit helyreállítása, bőr festés. Utastéri autó szőnyeg javítása, pótlása, valamint új szőnyegek készítése.

autokarpitozas-javitas.hu
Eurovan miskolc kft.
Eurovan miskolc kft.
http://mercedes-szerviz.hu/

A miskolci márkaszerviz és márkakereskedés a nehezen fellelhető alkatrészeket is be tudja szerezni. Elsősorban az automata váltókat javítják nagy szakértelemmel és odafigyeléssel, évjárattól és típustól függetlenül, azonban más alkatrészek beszerzése és felújítása sem okoz gondot a cégnek.

mercedes-szerviz.hu
Horoszcoop Classic Car
Horoszcoop Classic Car
http://www.classiccarhoroszcoop.com/index.php?pageid=100&lang=1

Veterán autók forgalmazása, restaurálása és szervízelése...

www.classiccarhoroszcoop.com
Oldal leírása
veteranauto.wyw.hu: Veterán autó katalógus: Oldsmobilok, veterán autók kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 174 válogatott veterán autók témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 174 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 41756